Taastrup Park Hotel A/S, Brorsonsvej 3, DK-2630 Taastrup Tlf. +45 43 71 18 19

Hvis du er på arbejdsophold i Københavnsområdet, er det meget rart at bo et sted, hvor det er nemt at komme til, du altid kan finde en gratis parkeringsplads, sengen er god, morgenmaden er rigelig, og du endda kan få serveret dagens ret. Læg dertil en hyggelig atmosfære med søde medarbejdere, som altid har tid til en sludder.

Sådan et sted er Taastrup Park Hotel.

 

Hyggelige værelser

Alle vores værelser er nyrenoverede. Der er en god seng at sove i og et skrivebord at arbejde ved. På alle værelser er der mulighed for at lave kaffe/te. Du kan også vælge at lave en kande kaffe i vores tekøkken og medbringe på værelset. Alle værelser har TV med mange TV-kanaler, og der er storskærm og hyggekrog i receptionen.

Der er gratis wifi på hele hotellet.

Parkering og beliggenhed

Vi har en stor videoovervåget parkeringsplads, og det er helt gratis at benytte den. Der er plads til både personbiler, varebiler, busser og sågar lastbiler. Vi har også to ladestationer til elbiler.

Taastrup Park Hotel ligger tæt ved motorvejen og de store indfaldsveje til København. Fra hotellet er der kun to minutters gang til Taastrup station, hvor man nemt kan tage toget direkte til København centrum på ca. 25 minutter.

Taastrup Hovedgade med butikker, cafeer og restauranter er lige rundt om hjørnet, og shoppingcenteret City 2 ligger kun tre kilometer fra hotellet.

Morgenbuffet

Vi tilbyder en stor, lækker morgenbuffet, og vi åbner allerede kl. 6, så du kan få en god start på dagen. Du kan få friskbrygget kaffe med på farten. Vi fylder termokanden med kaffe ganske gratis.