Taastrup Park Hotel A/S, Brorsonsvej 3, DK-2630 Taastrup Tlf. +45 43 71 18 19

TAG BILEN TIL TAASTRUP PARK HOTEL

Taastrup Park Hotel er et oplagt overnatningssted, uanset om det er i forretningsøjemed, som base for håndværkersjakket eller, hvis det er ren fornøjelse. Med kort køreafstand til motorvejene E20, E47, E55, 21 og ring 4 kommer du hurtigt på farten. Der er altid en parkeringsplads til dig, og den er ganske gratis.

Hvis turen går til København, kan du vælge at lade bilen stå og tage toget fra Taastrup Station, der ligger to minutters gang fra hotellet. Så slipper du for parkeringsstress og dyre p-automater.

BILEN ER VELKOMMEN

Du kan roligt tage bilen med på hotel. Du kan parkere på hotellets egen parkeringsplads, hvor det er ganske gratis at parkere under hele dit ophold.

Parkeringspladsen er videoovervåget.

PLADS TIL DIN AUTOCAMPER

Overnat i din autocamper på vores store videoovervågede parkeringsplads torsdag, fredag, lørdag og søndag. Du vågner til en skøn udsigt over Selsmosesøen, og du er tæt på Taastrup by og Taastrup station, hvis du skal ud på tur.

LAD OP OM NATTEN

Vi har flere lademuligheder på vores egen parkeringsplads, så du kan oplade elbilen, mens du selv lader batterierne op under dynen i hotelsengen.