Taastrup Park Hotel A/S, Brorsonsvej 3, DK-2630 Taastrup Tlf. +45 43 71 18 19

Vi er glade for, at du har valgt at bo hos os. Vi gør vores bedste for at gøre dit ophold til en rigtig god oplevelse.

Vi er her for dig!

Vi vil gerne gøre dit ophold ekstra hyggeligt og bekvemt med en række faciliter, som du hjertens gerne må benytte dig af. Hvis du mangler noget, så sig endelig til!

Har du lyst til en kop kaffe?

Du kan altid lave en kop kaffe eller te på værelset. Men du er også velkommen til at slå dig ned i receptionen. Her kan du nyde en kop gratis kaffe, cappuccino, cafe latte, eller hvad du er til, med en lille snack til den søde tand.

Nyheder eller bare en god film?

Der er fjernsyn på alle værelser. De er udstyret med tv-grundpakken fra YouSee, så du har de mest almindelige danske tv-programmer.  Vil du streame, kan du låne en Chromecast i receptionen mod et depositum på 300 kr.

I receptionen og i baren forefindes der flere tv kanaler.

ARBEJDSPLADS OG WIFI

Alle værelser er udstyret med skrivebord, stol og bordlampe, så du har en god arbejdsplads, hvis du brug for nogle timer bag skærmen.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Koden får du i receptionen eller i vores digitale gæstebog.

LÆKKERSULTEN ELLER FYRAFTENSØL

Hvis du har lyst til en lille snack eller lidt slik, så finder du et lille udvalg i automaten i receptionen, hvor du kan købe lidt guf.

Du kan også købe en fadøl i receptionens åbningstid.

Woody's Lounge

Hvis I har lyst til en dyst ved dartskiven eller udfordre hinanden over bordtennisbordet, så smut en tur ned i Woody’s Lounge. Her har vi et godt udvalg af aktiviteter, som blandt andet også tæller bordfodbold og billard. I er velkommen til at tage drikkevarer med ned fra receptionen.