Taastrup Park Hotel A/S, Brorsonsvej 3, DK-2630 Taastrup Tlf. +45 43 71 18 19

Står du som ansvarlig for indgåelse af hotelaftaler, og vil du høre mere om mulighederne, er du meget velkommen til at ringe eller maile til os. Her kan du læse om alle de gode fordele, der er ved at benytte Taastrup Park Hotel.

HYGGELIGE VÆRELSER MED HØJ KOMFORT

Hotellet har igennem de sidste par år fået en god make-over, hvor vi har renoveret alle værelser og givet dem et mere moderne og  afslappet udtryk.

Samtidig har hele hotellet fået nye vinduer og døre, og vores mange stamgæster har med stor tilfredshed bemærket, at det har givet hele hotellet et frisk pust.

På alle værelser er der mulighed for at lave kaffe/te. Du kan også vælge at lave en kande kaffe i vores tekøkken og medbringe på værelset. Alle værelser har TV med mange TV-kanaler, og der er storskærm og hyggekrog i receptionen.

Der er gratis wifi på hele hotellet.

MORGENMAD FRA KL. 6.00
OG KAFFE MED PÅ FARTEN

Vi tilbyder en stor, lækker og veltillavet morgenbuffet. Vi åbner allerede kl. 6, så de gæster, der skal tidligt afsted, kan få en god start på dagen.

Du kan få friskbrygget kaffe med på farten. Vi tilbyder at fylde termokanden med kaffe – ganske gratis naturligvis.

Der er gratis kaffe i receptionen, hvor der er et stort udvalg af café latte, cappuccino, kakao, sort kaffe med videre.

GRATIS PARKERING MED VIDEOOVERVÅGNING

Parkering er ofte svært at finde, når man bor på hotel i Københavnsområdet, ligesom det kan være ret bekosteligt. Men ikke på Taastrup Park Hotel. Vi har en stor videoovervåget parkeringsplads, og det er helt gratis at benytte den for hotellets gæster.

Der er plads til både personbiler, varebiler, busser og sågar lastbiler. Så derfor skal firmaets folk ikke bruge tid på at finde en plads til bilen og betale for parkeringen. Vi har også to ladestationer til elbiler.

CENTRAL BELIGGENHED

Taastrup Park Hotel ligger godt placeret, både i forhold til hele infrastrukturen omkring Storkøbenhavn, motorvejen og de store indfaldsveje til København. Hotellet ligger kun to minutters gang fra Taastrup station, hvor man nemt kan tage toget direkte til København centrum på ca. 25 minutter.

Kun fem minutters gang fra hotellet ligger den hyggelige Taastrup Hovedgade med butikker, cafeer og restauranter. Shopping centeret City 2 ligger kun tre kilometer fra hotellet.

UDE - NÆSTEN LIGE SÅ GODT SOM HJEMME

Den ”hjemlige hygge” og ”mit andet hjem” er ofte udtryk vores stamgæster bruger, når de skal beskrive deres ophold hos os. Det er vi enormt stolte af og glade for, for det er lige netop dét, vi ønsker at skabe.

Vi nyder den uformelle snak i receptionen, vi er på fornavn med mange gæster, og vi nyder at skabe en god og afslappet atmosfære. Vi tror på, at det giver gæsterne lyst til at komme igen.

FÆLLESARRANGEMENTER FOR GÆSTER

Heidi Vestergaard, som er ejer og hoteldirektør, inviterer to gange om året til hyggelige arrangementer for in-house gæster – eller på godt dansk stamgæster. Der er et sommer grill-arrangement i juni og et julearrangement i december.

Vi glæder os allerede. Der plejer at være stor tilslutning til begge arrangementer, hvor gæster og hotellets personale får snakket og hygget.

Se og hør, hvorfor Rene Wendelboe fra Mitsubishi Danmark vælger at bo hos os.