Taastrup Park Hotel A/S, Brorsonsvej 3, DK-2630 Taastrup Tlf. +45 43 71 18 19

Taastrup Park Hotel er en del af Small Danish Hotels, som er Danmarks største hotelkæde.

OPHOLD FOR ENHVER SMAG

Er du på udkig efter et kro-, hotel- eller måske badehotelsophold i Danmark? Small Danish Hotels er din guide til skønne ophold i hele landet.

Small Danish Hotels samler et hav af muligheder for hyggelige ophold under samme tag. Der er alverdens ophold på hylderne, og du skal kun lede og booke ét sted. Smart, ikke sandt?

Om I trænger til et romantisk hotelophold for to, en venindetur, ekstra luksus i en weekend eller en god pris på en overnatning? Small Danish Hotels har helt sikkert en løsning, et tilbud eller en deal, der passer lige til dine planer.

Læs mere og book her

UDFORSK DANMARK

Small Danish Hotels byder på ophold i hele landet, så om du har lyst til at udforske Jylland, Sjælland, København eller Fyn, så har vi helt sikkert et perfekt sted til dig.

Ta’ for eksempel et kig på mulighederne for weekendophold, wellnessophold, aktiv ferie eller slotsophold.

Find inspiration her

SMALL DANISH HOTELS LOYALITETSPROGRAM

Benefits er Small Danish Hotels gæsteklub, hvor du som medlem får point, hver gang du overnatter på vores mange kroer og hoteller fordelt over hele Danmark.

Du overnatter altid til den bedste pris på dagen og optjener point, du kan bruge på dig selv eller nogen, du holder af.

Dine point kan bruges på overnatninger, gavekort og i pointshoppen. Du kan booke, holde styr på og bruge dine point på benefits.dk, så slipper du for at bruge flere portaler.

Læs mere her