Taastrup Park Hotel A/S, Brorsonsvej 3, DK-2630 Taastrup Tlf. +45 43 71 18 19

Vores hotel

HVEM ER VI TAASTRUP PARK HOTEL

Vi er et mellemstort hotel, som ligger centralt i en af Vestegnens hyggeligste byer, Taastrup – kun 20 kilometer fra centrum af København. Ejer og hoteldirektør, Heidi Vestergaard, er anden generation, og hun driver familiehotellet sammen med et team af dedikerede medarbejdere. Nøgleordene er god nærværende gæsteservice, hvor der altid er tid til en lille snak og gratis kaffe på kanden.

Taastrup Park Hotel er et oplagt overnatningssted, uanset om det er i forretningsøjemed, som base for håndværkersjakket eller, hvis det er ren fornøjelse. Med kort køreafstand til motorvejene E20, E47, E55, 21 og ring 4 kommer du hurtigt på farten. Skal du ind til København, kan du lade bilen stå på hotellets gratis parkeringsplads og tage toget fra Taastrup Station lige rundt om hjørnet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

HYGGELIGE NYRENOVEREDE VÆRELSER

Hotellet har igennem de sidste par år fået en god make-over, hvor vi har renoveret alle værelser og givet dem et mere moderne og afslappet udtryk.

Samtidig har hele hotellet fået nye vinduer og døre, og vores mange stamgæster har med stor tilfredshed bemærket, at det har givet hele hotellet et frisk pust.

STOR MORGENBUFFET

Nogen mener, morgenmaden er det vigtigste måltid. Vi mener, det er et af de lækreste måltider. Derfor kan du efter en god nats søvn glæde dig til en overdådig morgenbuffet med både kolde og varme lækkerier.

Vi vil gerne give dig en god start på dagen, så morgenbuffeten er altid inklusiv i værelsesprisen.