Taastrup Park Hotel A/S, Brorsonsvej 3, DK-2630 Taastrup Tlf. +45 43 71 18 19

Gavekortet giver mulighed for oplevelser for enhver smag – der er mere end 70 kroer, hoteller, badehoteller og herregårde at vælge imellem fordelt over hele Danmark.

 

Klik her for at bestille dit gavekort.

Gaven, der glæder flere gange

Et gavekort til Small Danish Hotels kan anvendes på alle typer af ophold – fra wellness og gourmet til golf og aktiv ferie, fra kromad og landidyl til kultur og storbyliv. Gavekort kan også anvendes til restaurantbesøg eller et besøg hos en af kædens europæiske partnere i Global Alliance of Private Hotels. Gavekort har en gyldighed på 2 år fra udstedelsesdato.

KØB GAVEKORTET I RECEPTIONEN

Du kan købe gavekortet på Taastrup Park Hotel og få et fint trykt  gavebevis med det samme på beløbene 250, 500, 750 eller 1.000 kr. Ønsker du at bestille et gavekort på et andet beløb, er der 1-2 dages produktionstid. Du kan bestille det i receptionen eller ringe til os på telefon 43 71 18 19, så kontakter vi dig, når det er klar til afhentning.

Du kan også gå ind på Small Danish Hotels hjemmeside og printe dit gavekort med det samme eller bestille det til forsendelse.

Minimumsbeløb på gavekort er 200 kr.