Taastrup Park Hotel A/S, Brorsonsvej 3, DK-2630 Taastrup Tlf. +45 43 71 18 19

Vi har 66 hyggelige værelser, og de er alle indrettet med klassisk komfort. En god seng, skrivebord, plads til at lægge benene op, mulighed for at lave te og kaffe og slænge dig foran tv’et.

Dobbelt- og enkeltværelser

Vi har 35 dobbeltværelser med to separate enkeltsenge, som kan rykkes sammen, og der er 4 dobbeltværelser med dobbeltseng og 27 enkeltværelser. Det er muligt at få opredning på dobbeltværelserne. Dette skal forudbestilles.

På ankomstdagen er værelset klar til dig fra kl. 15.00. På afrejsedagen har du værelset helt frem til kl. 11.00.

Faciliteter på dit værelse

Alle værelser er udstyret med bad, toilet, bruser, hårtørrer, håndsæbe, hår- og bodyshampoo, håndklæder, TV, elkedel, kaffe/te samt og gode senge med bløde dyner og puder.

Du kan også slå dig ned i receptionen, hvor der altid er et udvalg af friskbrygget kaffe – helt gratis.

Plads til at arbejde og gratis wifi

Alle værelser er udstyret med skrivebord, stol og bordlampe, så du har en god arbejdsplads, hvis du brug for nogle timer bag skærmen.

Du har gratis trådløst internet på værelset og hele hotellet. Du får wifi-koden i receptionen eller finder den i vores digitale gæstebog.

Nyheder eller en god film

Der er fjernsyn på alle værelser. De er udstyret med tv-grundpakken fra YouSee, så du har de mest almindelige danske tv-programmer.  Vil du streame, kan du låne en Chromecast i receptionen mod et depositum på 300 kr.

I receptionen og i baren forefindes der flere tv kanaler.